keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kivaa kun on lunta ja pakkasta!

Mutta ei ihan näin kylmä tarvis olla.

Ärsyttää, kun iho kuivuu ja joka paikkaan sattuu, koska ei ole orientoitunut kantamaan rasvatuubia aina mukanaan. Töissä kädet halkeilee, kun siellä ei yksinkertaisesti ole kosteusvoidetta, mitä voisi välillä sipaista kuivuneisiin rystysiin (ja kumihanskat auttaa kyllä jonkun verran, mutta ei nekään ihoa kosteuta, vaan päin vastoin kuivattaa, koska mitkä alushanskat).
Nenä vuotaa kuin viimeistä päivää, koko ajan. Ja niistäminen sattuu, koska joko a) sitä rasvaa ei ole mukana tai b) siitä ei ole mitään hyötyä, koska sen niistää koko ajan pois.
Ja tuolla käveleminen! Naama tippuu, kun on niin kylmä! Ja vaikka sitä pitäisi kaulaliinaa poskien suojana niin aika pian se hengityksen kosteus kerääntyy poskipäille/ripsiin ja jäätyy siihen. Ja kun sitä pakkasta on täällä rannikolla vain 18 astetta, niin kai sitä joku siellä jo ajattelee, ettei tuo ole vielä edes kylmä. No ei se ehkä olisikaan, ellei se olisi hypännyt siitä +4:stä sinne -18:saan yhdessä yössä.

Hyvä se on olla iloinen siitä, kun talvi tuli, kun voi mennä joka paikkaan autolla, joka majailee pääasiassa lämmitetyssä autotallissa.

Tällainen pakkaspäivän ylistys tällä kertaa. Ehkä jotakin älykästä seuraavaksi (maybe).

Briefly in English:
It's -18 degrees (Celcius) outside and I'm tired of blowing my nose and my hands being so dry they're just hurting all the time. So, yay, it's finally winter!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti