lauantai 15. syyskuuta 2012

Saappaattoman musiikkihetki

Ajattelinpa koota teille muutaman kappaleen näin lauantain kunniaksi.



Czar bändinä on allekirjoittaneelle täysin uusi tuttavuus, enkä todellakaan tiedä kuulleeni näiltä kavereilta yhtäkään biisiä ennen tätä yksilöä. Tämä kiinnitti kuitenkin huomioni radion soittoloistalla sen verran tehokkaasti, että halusinpa jakaa kokemukseni.



Kun kuulin tämän kappaleen, olin aivan varma kuuntelevani Johnny Cashia. Toisin kuitenkin oli, sillä esittäjäksi paljastui Mark Knopfler. En oikein tiedä miksi tämä kappale jäi mieleen, ehkäpä sen kelttihenkisyyden vuoksi.



Blind Guardianin upea The bard's song on vanha tuttu ja tuli lähinnä mieleen tuosta edellisestä kappaleesta. Jotkut kappaleet eivät sitten ikinä käy vanhaksi (allekirjoittaneen kaikeksi onneksi).


Jälleen yksi täysin uusi tuttavuus. Wishbone Ash ei sano minulle mitään, mutta ehkä tässä lähitulevaisuudessa tähänkin ryhmään tulee tutustuttua vähän paremmin.



Porcupine tree on miehekkeen levyhyllystäkin löytyvä, suhteellisen puhki kulutettu yhtye. Fiilistelyä parhaimmillaan, kuitenkin. Ei sitä turhaan ole kulutettu puhki.

Tässä taitaa olla kaikki tältä erää. Katsotaan minkä tyyliseen kokoelmaan päädyn ensi kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti