torstai 4. lokakuuta 2012

Pettämisestä

Ajauduimme ah niin rakkaan kajjjaaninrinsessa Valkyrian kanssa keskusteluun, jossa kävi taas ilmi, että olemme eri mieltä jostakin. Se ei sinällään ole yllättävää. olemme eri mieltä milloin mistäkin. Tällä kertaa sain hassun ihmisen leiman. Ei ensimmäinen kerta sekään.

Päädyimme monen mutkan kautta määrittelemään mikä on pettämistä ja mikä ei. Sehän nyt on selkeää, että kun varattu makaa jonkun muun kuin puoliskonsa kanssa (oli puolisko sitten avo-, avio- tai muuta mallia) kyse on pettämisestä. Suuteleminen.. Riippuu henkilöstä. Enhän sitä hyvällä katso, jos mieheke menee nuoleskelemaan muita, mutta eipä se mikään maailmanloppu ole - ja kun siihen saatan pikkuhumalassa syyllistyä itsekin, niin eipä sitä voi turhan suurena syntinä pitää.

Se, mikä kuitenkin oli keskustelumme ydin, oli se, pettääkö kolmas osapuoli? Eli jos tietoisesti makaat varatun kanssa, voiko sinua pitää pettäjänä? Minusta se on pettämistä. Moraalitason täytyy olla aivan yhtä alhaalla kuin sillä varatullakin, joka käy vieraissa. Valkyria oli eri mieltä. Hänen mukaansa se on silloin vain "pettämisessä avustamista", joskaan minä en tosiaan näe eroa näiden kahden asian välillä. No, meitä on moneen junaan.

P.S. Jos joskus itse kellekään tulee ongelmia miesten pukeutumisen kanssa, suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti