lauantai 5. tammikuuta 2013

Vuoden toinen merkintä

(..ja koko blogin kahdeskymmenes.)

Luulin olevani nopea ja ehtiväni kirjoittaa vuoden ensimmäisen merkinnän, mutta toisin kävi, joten tyydytään toiseen. :D Mitään briefiä en päättyneestä vuodesta suostu tekemään, kun vitutus on tällä hetkellä, tämän hetkistä tilannetta kohtaan, niin suunnattoman suuri. Katsotaan jos tässä kuluvan kuun puolivälin tienoilla saataisiin jonkunlaista tietoa paremmasta.

Uuden vuoden lupailuista voisin mainita sen verran, että niitä tuli tehtyä hyvin vähän. Ajattelin kuitenkin (taas) elvytellä vähän lukemisharrastustani, ja kahlata ensimmäisenä tuon kesken olevan Enkelipelin loppuun. Sen lisäksi toivon, että saisin aikaiseksi tutustua muutenkin Eurooppalaiseen kirjallisuuteen, joten tutustumisen arvoisia kirjailijoita kyseiseltä mantereelta saa suositella kaikessa rauhassa. Listailen niitä varmaan jossain vaiheessa, ihan vain pitääkseni motivaatiota yllä.

Mitäs muuta? Ei kai mitään.

Hyvää jo alkanutta vuotta itse kullekin säädylle ja muistelkaapas sitä, että maailma näyttää paremmalta, kun vähän viitsii hymyillä. Ainakin jonkun toisen näkövinkkelistä, jos ei omasta. Mukavampi se on hymyileviä ihmisiä katsella kuin murjottavia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti